info@bet-experts.nl

Odd van de dag: West Ham is AEK Larnaca ook thuis de baas!

Odd van de dag: West Ham is AEK Larnaca ook thuis de baas!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Alleen 24+) (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

In het London Stadium trappen West Ham United en AEK Larnaca vanavond om 21.00 af voor hun tweede duel in de achtste finales van de Conference League. De heenwedstrijd op Cyprus eindigde in een eenvoudige 0-2 zege voor de Engelsen.

West Ham United draait in de Premier League dit seizoen stroef. De manschappen van coach David Moyes staan teleurstellend zeventiende en moeten vrezen voor degradatie. In Europa doen The Hammers het een stuk beter. In een poule met FCSB, Silkeborg en Anderlecht eindigde West Ham zonder puntverlies en een plek in de kwartfinale kan de ploeg door de uitstekende uitgangspositie eigenlijk niet meer ontgaan.

Klik op de afbeelding om te claimen! (24-? Raadpleeg de livechat!)

AEK Larnaca stond in eigen land geruime tijd bovenaan, maar ziet de landstitel inmiddels iedere week verder uit zicht raken. Dat The Guardians bij de laatste zestien ploegen in een Europees toernooi zijn beland is natuurlijk een prestatie op zich, naar de Cyprioten zullen zich niet bij voorbaat gewonnen geven.

Op basis van de eerdere Europese duels die West Ham United afwerkte – de Engelsen lieten zoals gezegd nog geen punt liggen- gaan wij uit van een nieuwe zege voor de thuisploeg vanavond. Dit voor een mooie odd van 1.62!

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: