info@bet-experts.nl

ODD VAN DE DAG, weer een prachtige pick voor de donderdag!

ODD VAN DE DAG, weer een prachtige pick voor de donderdag!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Ullensaker – Kisa IL – Asker Fotball

Om 19:00 wordt er afgetrapt in het UKI Arena in Jessheim, Noorwegen tussen Ullensaker en Asker.

Het seizoen is nog jong, maar één ding is zeker, doelpunten zijn gegarandeerd. Ullensaker staat na 7 wedstrijden op de derde plek en kan met een overwinning vandaag op de tweede plek komen. Ze hebben na 7 wedstrijden 4 keer gewonnen, 2 keer gelijk en één keer verloren. In deze 7 wedstrijden hebben zij maar liefst 20 keer gescoord en 12 doelpunten tegen gekregen. Asker staat op de een na laatste plek, maar bij winst vandaag kunnen ze drie plaatsen stijgen. Na 7 wedstrijden hebben zij één keer gewonnen, 2 keer gelijk en 4 keer verloren. Met een doelsaldo van 7 voor en 12 tegen.

Ullensaker speelde dit seizoen 4 wedstrijden in eigen huis, ze wonnen er 2 en speelde er 2 gelijk. In deze 4 wedstrijden scoorde zij 11 keer en kregen er 6 tegen. Asker speelde dit seizoen drie uitwedstrijden, zij verloren deze alle drie met een doelsaldo van slechts 1 voor en 5 tegen. Ullsensaker scoort dit seizoen een gemiddelde van 2.75 doelpunten in eigen huis, Asker krijgt er gemiddeld 1.67 tegen in hun uitwedstrijden.

Ullensaker scoorde in de laatste twee wedstrijden maar liefst 10 doelpunten, ze wonnen met 4-2 en 6-1!

De twee teams ontmoette elkaar drie keer eerder, drie keer won Ullensaker. De laatste keer dat ze recent tegen elkaar speelde was op 15 februari dit jaar in een oefenduel. Ullensaker won met 2-0. De keer daarvoor speelde ze in 2008 tegen elkaar. Alle drie de ontmoetingen wist Ullensaker er minimaal 2 te scoren.

Ik zie net dat ze deze optie verwijderd hebben.. Een iets meer risico optie staat hieronder.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: