info@bet-experts.nl

Odd van de dag: We zetten onze streak voort in Slowakije!

Odd van de dag: We zetten onze streak voort in Slowakije!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Om klokslag 18.00 trappen FC Spartak Trnava en MFK Tatran Liptovsky Mikulas af, voor hun duel in de achtste speelronde van de Slowaakse Superliga. Het duel in het Stadion Antona Malatinskeho is een treffen tussen de nummer drie en de hekkensluiter van de ranglijst.

FC Spartak Trnava is het seizoen redelijk begonnen met twaalf punten uit zeven wedstrijden. De Witte Engelen werden landskampioen in 2018 en willen graag een herhaling van dat succes bewerkstelligen. Om dat voor elkaar te krijgen moeten de prestaties nog zeker een tikkeltje beter.

MFK Tatran Liptovsky Mikulas haalde tot nu toe drie punten en won deze competitie nog niet. De ploeg werd vooraf bestempeld als één van de degradatiekandidaten en heeft de bookmakers dus nog niet op andere gedachten kunnen brengen.

Vier keer eerder troffen deze twee ploegen elkaar, even zo vaak scoorde Spartak Trnava minimaal twee keer in een wedstrijd. Bet Experts gaat er vanuit dat dit vandaag niet anders zal zijn.

Gisteravond redde Hull City in de 85ste minuut van hun wedstrijd tegen QPR onze streak. Met dit Slowaakse duel gaan we voor nummer zes op een rij!

Tip: Spartak Over 1.5

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: