info@bet-experts.nl

Odd van de dag:  We tikken de 3.Bundesliga aan!

Odd van de dag:  We tikken de 3.Bundesliga aan!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

We kiezen vandaag voor FSV Zwickau tegen MSV Duisburg. Twee ploegen die uitkomen in de 3.Bundesliga. De wedstrijd in Oost-Duitsland begint om 19.00.

FSV Zwickau is de competitie begonnen met twee wisselende resultaten; van Hallescher won het in eigen huis met 3-2 en bij SV Meppen werd er kansloos verloren (3-0). Die Schwäne bivakkeren al jaren in de middenmoot en willen graag eens naar boven kijken. Dan moet er vandaag in ieder geval een positief resultaat geboekt worden.

MSV Duisburg, in 2008 nog uitkomend op het hoogste niveau, presteert de laatste jaren vrij dramatisch. Na twee degradaties in relatief korte tijd, eindigden De Zebra’s de afgelopen twee seizoen op de vijftiende plaats in de derde Bundesliga. Voor een club met zo’n statuur is dat op zijn zachtst gezegd zeer teleurstellend te noemen.

Kijken we naar de laatste ontmoetingen tussen beide ploegen, zien we dat Zwickau de favoriet is. De laatste vijf duels met Duisburg verloren zij niet. Daarnaast scoorde de thuisploeg van vandaag al acht wedstrijden op rij tegen deze tegenstander.

De laatste dagen gaat het van leien dakje in de odd van de dag. Afgelopen zaterdag, zondag en maandag zijn we eigenlijk nauwelijks in de problemen gekomen. Vandaag gaan we voor nummertje vier op een rij!

Tekst: Bas Campbell

Tip: Jasper

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: