info@bet-experts.nl

Odd van de dag: We gaan naar Azerbeidzjan!

Odd van de dag: We gaan naar Azerbeidzjan!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Voor deze rubriek strijken we vandaag neer in Azerbeidzjan voor een duel de laatste voorronde van de Champions League. Om 18.45 treffen Qarabag FK en Viktoria Plzen in het Tofiq Bahramov Stadion in Baku.

Qarabag is met zes punten uit twee duels voortvarend aan de competitie begonnen. Nog indrukwekkender is de zegereeks in de Champions League van de ploeg van coach Gurban Gurbanov. Achtereenvolgens werden Lech Poznan, FC Zürich en Ferencváros aan de zegekar gebonden. Viktoria Plzen vormt nu de laatste sta-in-de-weg op de route naar het hoofdtoernooi van het miljardenbal.

Ook Viktoria Plzen is uitstekend uit de startblokken geschoten. De Tsjechisch landskampioen verzamelde uit de eerste drie competitiewedstrijden zeven punten. Ook in Europa presteert de formatie van coach Michal Bilek naar behoren; HJK Helsinki en FC Sheriff Tiraspol werden relatief eenvoudig uitgeschakeld.

Qarabag verloor in vier eerdere ontmoetingen met Viktoria Plzen nog nooit. De laatste zeven wedstrijden die Azerbeidzjanen speelden, vielen er minstens twee goals. Bij de gasten van vandaag was dat in de laatste zes duels het geval.

Met die wetenschap gaat Bet Experts voor de volgende odd van de dag:

Tip: Over 1.5 & Qarabag +2

Tekst: Bas Campbell

Tip: Jasper

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: