info@bet-experts.nl

Odd van de dag: Wederom een middagje België!

Odd van de dag: Wederom een middagje België!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Na gisteren een eenvoudig middagje van Racing Genk te hebben gehad, blijven lekker bij onze zuiderburen. Om 13.30 beginnen AA Gent en Royal Antwerp aan hun vijfde competitieduel van het seizoen.

AA Gent werd deze week uitgeschakeld in de Europa League en is nu veroordeeld tot de Conference League. Het vooraf zwakker geachte Omonia Nicosia bleek over twee duels veel sterker dan De Buffalo’s (0-4 in totaal).

In de competitie ging AA Gent met acht punten uit vier duels redelijk van start. Na twee gelijke spelen, won de ploeg van Hein vanHaezebrouck twee keer op rij.

Ook Royal Antwerp moest een Europese domper incasseren. De ploeg van coach Mark van Bommel werd door Basaksehir uitgeschakeld in de Conference League. Daardoor kan The Great Old zich (ongewenst) volop concentreren op de competitie.
Die is het meer dan uitstekend begonnen. De eerste vier wedstrijden werden allen in winst omgezet en daardoor mag er op de Bosuil volop gedroomd worden van de eerste landstitel sinds 1957.

Van de laatste dertien wedstrijden tussen deze twee teams, verloor Royal Antwerp er slechts één (1-2 in 2019). In slecht twee van die wedstrijden vielen er meer dan drie goals. Kijkend naar deze feiten komen wij tot de onderstaande odd van dag.

Net als vorige week gaat Bet Experts ook dit weekend voor drie op een rij!

Under 3.5 & Royal Antwerp +2

Tekst: Bas Campbell

Tips: Jasper

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: