info@bet-experts.nl

ODD VAN DE DAG, wat kunnen we genieten van die Scandinavische competities!

ODD VAN DE DAG, wat kunnen we genieten van die Scandinavische competities!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Gister WEDEROM twee winner op de odd van de dag! De streak zet voort naar 7 op een rij!

Asane – Ranheim IL

Om 18:00 wordt er afgetrapt in het Asane Arena in Asane, Noorwegen voor het duel tussen Asane en Ranheim.

Ranglijst

Asane bevindt zich op de 11de plek met 9 punten na 9 wedstrijden, 2 winsten, 3 gelijke spelen, 4 verlies partijen en een doelsaldo van 11 voor en 19 tegen. Ranheim staat 8 punten boven Asane op de 6de plek met 13 voor en 13 tegen.

Asane won slechts 2 van de laatste 10 wedstrijden en verloor er 5. Ranheim presteert een stuk beter en verloor er van de laatste 9 maar één. Ze wonnen er 6 van de laatste 9!

Ranheim speelde dit seizoen 4 uitwedstrijden, ze wisten er drie te winnen en speelde er één gelijk met een doelsaldo van 6 voor en 3 tegen.

Streaks

Beide teams zijn niet vies van wat doelpuntjes, meer dan 2.5 doelpunten vielen in 4 van de laatste 5 wedstrijden van beide teams. Asane zag beide teams scoren in 6 van de laatste 7 wedstrijden en Ranheim in 4 van de laatste 5.

Onderlinge ontmoetingen

Als we een kijkje nemen naar de onderlinge ontmoetingen zien we dat de teams elkaar 12 keer eerder ontmoette, Asane wist slechts één keer te winnen, het werd 2 keer gelijk en Ranheim won maar liefst 9 keer. De laatste 11 ontmoetingen verloor Ranheim niet en ze wisten in de laatste 11 ontmoetingen ook allemaal minimaal één doelpunt te scoren.

Ranheim kwam 5 keer eerder op bezoek in het Asane Arena, en ze wisten 5 keer te winnen. De laatste keer was vorig jaar Juli toen Ranheim met 3-1 won.

SAFEST ODD VAN DE DAG

SAFE ODD VAN DE DAG
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: