info@bet-experts.nl

Odd van de dag: Wales op visite in Kroatië

Odd van de dag: Wales op visite in Kroatië

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Alleen 24+) (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

In het Stadion Poljud in Split gaat Wales op visite bij Kroatië; een treffen in Groep D van de kwalificaties voor het Europees Kampioenschap volgend jaar in Duitsland. Het eerste fluitsignaal van de Portugese scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro klinkt om 20.45.

Kroatië speelde net als in 2018 een geweldig WK. Waar het bijna vijf jaar geleden zilver pakte, stuntte Vatreni opnieuw; in Qatar was dit keer brons de kleur van de medaille. Voor de formatie van bondscoach Zlatko Dalic is het nu zaak om zich te kwalificeren voor het Europees kampioenschap.

In de eerste wedstrijd treft het mede WK-deelnemer Wales. De Britten keerden met slechts één punt huiswaarts en zagen sterspeler Gareth Bale afzwaaien na het toernooi. De ploeg van bondscoach Robert Page begint vanavond dan ook aan een nieuwe tijdperk.

Van de laatste vijf onderlinge ontmoetingen, won Wales geen enkele. The Dragons verloren er vier en speelde er één gelijk. In al deze confrontaties konden er minstens twee doelpunten op het wedstrijdformulier genoteerd worden. Kijkend naar deze statistieken kiezen we vandaag voor deze gecombineerde tip:

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: