info@bet-experts.nl

Odd van de dag: Vrolijk door naar nummertje zes!

Odd van de dag: Vrolijk door naar nummertje zes!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Vandaag nemen we een duel uit de Qatarese Stars League onder de loep. In de vierde competitieronde nemen Al Shamal SC en Al-Arabi het tegen elkaar op. Er wordt om 18.30 afgetrapt.

Al Shamal is het seizoen verdienstelijk begonnen met zes punten uit drie wedstrijden. De oude club van onder andere Frank en Ronald de Boer, heeft ten doel gesteld zo lang mogelijk mee te doen om de plaatsen die recht geven op Aziatisch voetbal volgend seizoen. Deze seizoensstart past in ieder geval prima in dat plaatje.

Op Al-Arabi staat momenteel geen maat. De ploeg uit Doha, die in de jaren negentig de landskampioenschappen aaneen reeg, won de eerst drie wedstrijden van dit seizoen. Ook de vorige jaargang sloot het prima af; de laatste vijf wedstrijden werden allen in winst omgezet.

Mede door de goede vorm van de uitploeg, verwachten wij in ieder geval geen overwinning van Al Shamal. Daarnaast vielen er in de laatste zes duels tussen deze twee teams, minimaal twee doelpunten te noteren. Ook dit nemen we dus mee in onze tip.

Via Qatar gaan we vrolijk door naar nummertje zes op een rij!

Tekst: Bas Campbell

Tip: Jasper

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: