info@bet-experts.nl

Odd van de dag: Volop entertainment bij Swift Hesperange tegen Differdange!

Odd van de dag: Volop entertainment bij Swift Hesperange tegen Differdange!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Alleen 24+) (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

In de hoogste divisie van Luxemburg neemt koploper Swift Hesperange het vanavond op tegen de nummer acht van de ranglijst, Differdange 03. Het duel in het Stade Alphonse Theis gaat om 20.00 van start.

Swift Hesperange is met Dudelange verwikkeld in een hevige strijd om de landstitel. De manschappen van de Franse coach Vincent Hognon staan met nog negen duels te gaan, drie punten voor op de naaste belager. Winst is vandaag daarom strikt noodzakelijk.

Differdange 03 is dit seizoen een anonieme middenmoter, die goede resultaten afwisselt met mindere. Van de laatste acht wedstrijden won het er vier en verloor het net zo vaak. Normaal gesproken is Swift Hesperange een maatje te groot voor Differdange.

In negen van de tien meest recente onderlinge ontmoetingen tussen deze twee clubs, bolde het net minstens drie keer. Kijkend naar deze statistiek gaat Bet Experts voor meer dan 2.5 goals voor vanavond. Dit voor een mooie odd van 1.58!

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: