info@bet-experts.nl

ODD VAN DE DAG, vermakelijke eerste leg verwacht in Rotterdam!

ODD VAN DE DAG, vermakelijke eerste leg verwacht in Rotterdam!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Feyenoord vs Marseille
Conference League
⏰ Donderdag 28 april om 21.00 uur

Feyenoord neemt het op tegen de Franse gigant Marseille in de eerste helft van de halve finale van de Conference League van De Kuyp. De winnaar van de wedstrijd neemt het in de finale in de Albanese hoofdstad Tirana op tegen Leicester City van Roma.

Nadat Feyenoord in de groepsfase 14 van de 18 punten had gescoord, werden de Servische partizanen met 8-3 verslagen en Tsjechoslavië Praag met 6-4. Na een 0-0 gelijkspel met Maccabi Haifa in de groepsfase, scoorde de ploeg van Arne Slot 25 keer in hun laatste negen Europese wedstrijden. In die negen wedstrijden werden echter geen doelpunten gescoord en 13 tegengoals.

Na als derde te zijn geëindigd in de Europa League, duwde Marseille de Azerbeidzjan Qarabağ opzij voordat hij Basel en PAOK uitgeschakeld. Jorge Sampaoli’s ploeg scoorde dit seizoen in 10/12 Europese wedstrijden. Marseille heeft dit seizoen gescoord in 28/34 Ligue 1-wedstrijden, waaronder de laatste 13 uitwedstrijden. Marseille kreeg 17 goals tegen in 11 van hun 13 Ligue 1-wedstrijden.

Odd van de dag

Feyenoord scoorde niet alleen in alle 30 Eredivisie-duels, maar scoorde ook meerdere keren in de laatste negen Europese wedstrijden. Feyenoord scoorde 25 doelpunten. OM scoort ook zelden niet: in 28/34 wedstrijden in de Ligue 1 dit seizoen, en in 10 van de 12 Europese wedstrijden. Beide teams scoren is de veiligere optie, maar ik verwacht ook meer dan 2.5 doelpunten.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: