info@bet-experts.nl

kkd
kkd

ODD VAN DE DAG, vandaag een dubbel in de KKD!

ODD VAN DE DAG, vandaag een dubbel in de KKD!

ADO Den Haag – Helmond Sports

Keuken Kampioen Divisie
⏰ Vrijdag 8 april om 20:00

ADO Den Haag neemt het in het Cars Jeans Stadion op tegen nummer laatst Helmond Sport om in de strijd te blijven voor promotie naar de Eredivisie. ADO Den Haag staat momenteel op de zevende plaats, negen punten achter nummer 2 Volendam. ADO heeft nog wel een wedstrijd in te halen. De bezoekers staan ​​zeven punten achter Jong Utrecht die zich bevinden op de 19e plaats.

ADO Den Haag sloeg terug door VVV Venlo met 0-5 te verslaan na een 3-1 overwinning op Dordrecht. De ploeg van Giovanni Franken heeft een van de beste thuisrecords in de Eredivisie, W10-D2-L3, en won met 5/6 van teams in de eerste helft. Alleen Excelsior (73) en Jong Ajax (72) hebben meer doelpunten gemaakt in de Serie A dan ADO, dat 69 doelpunten registreerde. De Haagse club scoorde dit seizoen in 13/15 thuiswedstrijden en scoorde in 11 van die wedstrijden minimaal twee doelpunten, waaronder in alle zes tegen teams in de onderste helft van de competitie.

Helmond Sport verloor thuis met 2-1 van MVV, waardoor de ploeg nu 10 van hun laatste 13 wedstrijden en 5 van hun laatste 6 heeft verloren. De kant van Wilbursen verloor vijf van hun laatste zes uitwedstrijden, waarbij alleen Dordrecht (11) minder punten scoorde dan Helmond (12). Helmond heeft in zijn laatste zeven wedstrijden niet gewonnen. In deze periode kregen de Kattenmeppers 17 goals tegen.

Excelsior – Telstar

Keuken Kampioen Divisie
⏰ Vrijdag 8 april om 20:00

Excelsior wil de druk opvoeren op de top twee in het Van Donge & De Roo Stadion waar ze het opnemen tegen Telstar. Excelsior staat derde, drie punten achter nummer twee Volendam. Toeristen stonden op de 17e plaats, slechts één punt voor op de 19e geplaatste Jong Utrecht.

Excelsior zijn hun laatste zeven wedstrijden ongeslagen, daar kwam in de laatste wedstrijd een einde aan na een verrassende 3-0 nederlaag tegen middenklasser Almere City. Excelsior won de laatste vier thuiswedstrijden en presteert thuis erg goed: W6-D1-L1. De ploeg van Marinus Dijkhuizen scoorde dit seizoen in 28/33 competitiewedstrijden en is met 73 doelpunten de meeste scorende club in de competitie. De Carlins hebben minimaal twee keer gescoord in 12 van hun afgelopen 14 thuiswedstrijden, waarvan er acht tot drie of meer doelpunten kwamen.

Telstar heeft slechts één van hun laatste tien competitiewedstrijden gewonnen en vijf van hun laatste zes verloren. Het uitteam van Andries Jonker heeft nog geen van hun laatste 10 uitwedstrijden (W0-D5-L5) gewonnen, een reeks die dateert van eind oktober vorig jaar. De White Lions hebben dit seizoen minimaal twee treffer tegen gekregen in 10/15 uitwedstrijden, waaronder vijf van hun laatste zes.

Odd van de dag

ADO Den Haag heeft dit seizoen in eigen huis al 32 punten behaald van de mogelijke 45 punten die te halen zijn. Ik verwacht wederom drie punten in de ontmoetingen met de Kattenmeppers vanavond. De gastheren van Giovanni Franken hebben dit seizoen in 11/15 thuiswedstrijden gescoord.


Excelsior zag de laatste wedstrijd een einde komen aan de ongeslagen reeks van zeven wedstrijden. De Rotterdammers hebben in 12 van hun laatste 14 thuiswedstrijden minimaal twee keer gescoord, Telstar dat vijf van hun laatste zes wedstrijden verloor en in acht van hun laatste negen Eerste Divisie-duels twee of meer tegen kreeg lijkt een makkelijke prooi voor de Rotterdammers.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: