info@bet-experts.nl

Odd van de dag: Uitgesproken favoriet Sporting CP ontvangt Gil Vicente!

Odd van de dag: Uitgesproken favoriet Sporting CP ontvangt Gil Vicente!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Sporting CP ontvangt vanavond om 20.00 Gil Vicente in het eigen Estadio José Alvalade; een ontmoeting tussen de huidige nummers acht en tien van Portugal.

Sporting CP is de competitie beroerd van start gegaan. In de eerste zeven wedstrijden liet de landskampioen van 2021 al elf punten liggen. Dat is ook de achterstand op de ongenaakbare koploper Benfica. Veel fouten kan de formatie van coach Ruben Amorim zich dus niet meer permitteren. In de Champions League schoot Os Leoes overigens wel goed uit de startblokken met zes punten uit twee duels.

KLIK OP DE AFBEELDING OM TE CLAIMEN!

Gil Vicente, een paar weken geleden door AZ uitgeschakeld in de Conference League, pakte in de Primeira Liga tot nu toe negen punten. De Galos de Barcelos hoopt op een herhaling van vorig seizoen -Gil Vicente eindigde op een zeer knappe vijfde plaats- maar met een plek aan de bovenkant van de middenmoot zal het ook niet ontevreden zijn.

De zes meest recente wedstrijden tussen Sporting en Gil Vicente resulteerden allen in een zege voor de eerstgenoemde. In al die wedstrijden scoorde Sporting minstens twee keer en kwamen de gasten van vandaag niet verder dan één treffer.

Kijkend naar de hierboven aangehaalde statistieken van de afgelopen seizoenen, komt Bet Experts met de volgende tip:

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: