info@bet-experts.nl

ODD VAN DE DAG, twee picks vandaag!

ODD VAN DE DAG, twee picks vandaag!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Na wederom een winner gisteren, gaan we vandaag voor maar liefst twee winners!!

Ferencváros – Paksi SE

De odd voor twee doelpunten voor de thuisploeg slaat werkelijk waar helemaal nergens op! 10 van de laatste 10 ontmoetingen tussen deze twee teams eindigde in meer dan 2.5 doelpunten. Daarnaast zag Ferencváros in hun laatste 8 wedstrijden meer dan 2.5 doelpunten en zag Paksi in 6 van hun laatste 7 wedstrijden meer dan 2.5 doelpunten.

Paksi was een tijdje in een erg goede vorm, echter zijn ze die een beetje kwijt. Ze wonnen maar drie van hun laatste 10 wedstrijden. Ferencváros daarentegen won 8 van hun laatste 10 wedstrijden en verloor er maar één, de laatste wedstrijd verloren ze vooral, omdat ze nergens meer voor speelde in de competitie, dat is vanavond natuurlijk een stuk anders aangezien het de finale van de Hongaarse beker is!

Ferencváros scoort gemiddeld 2.30 doelpunten in eigen huis, in 80% van de 17 thuiswedstrijden wisten zij minimaal 2 doelpunten te scoren. Paksi krijgt gemiddeld 1.5 doelpunten tegen op reis.

Rangers – Ross County

De Rangers bevinden zich in een euforische sfeer na het behalen van de Europa League finale die ze zullen spelen eind mei. De laatste ontmoetingen tussen deze twee teams is het altijd raak geweest met doelpunten, in de laatste 5 ontmoetingen vielen er maar liefst 27 doelpunten!! Met uitslagen van; 3-3, 4-2, 2-4, 5-0 en 0-4.

Rangers scoorde in 9 van de laatste 10 ontmoetingen het eerste doelpunt en wist in 5 van de laatste 6 ontmoetingen het eerste doelpunt te scoren. Rangers verloor de laatste 15 ontmoetingen niet van Ross County en ik verwacht dat ze ook vanavond de winst binnen halen in een duel waarin meer dan 2.5 doelpunten zullen vallen.

Odd van de dag

Ik raad aan ze beide als singles te spelen, maar ik zou ze ook zeker in een combinatie te spelen aangezien ik beide makkelijk binnen zie komen!

SAFE DUBBEL VERSIE

IETS MEER RISICO

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: