info@bet-experts.nl

zi-ruz
zi-ruz

ODD VAN DE DAG, terugkerende gasten in de rubriek!

ODD VAN DE DAG, terugkerende gasten in de rubriek!

Nog geen account bij BetCity?! Maak je account aan via DEZE LINK en claim je €20 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Zilina – Ruzomberok

Mijn favoriete mannen van Zilina nemen het vanmiddag om 17:00 op tegen de mannen van Ruzomberok. Waar Zilina vorig jaar nog voorrondes Champions League mocht spelen, zijn ze momenteel de vorm volledig kwijt. Ze wonnen maar 3 van hun laatste 10 wedstrijden en verloren er 5. Ruzomerberok bevind zich in een betere vorm, zij verloren maar 3 van hun laatste 10 wedstrijden. Zilina is een doelpunten machine, zowel aan eigen kant, als met doelpunten tegen krijgen. In 8 van de laatste 10 wedstrijden van Zilina vielen er meer dan 2.5 doelpunten. In maar liefst 9 van de laatste 10 wedstrijden wisten beide teams te scoren.

Kijkende naar de onderlinge ontmoetingen tussen deze twee teams dan staan doelpunten vaak garant. In 7 van de laatste 8 ontmoetingen vielen er meer dan 2.5 doelpunten. In 8 van de laatste 9 ontmoetingen wisten beide teams te scoren. Ruzomberok (de underdog vanavond) wist in de laatste 9 ontmoetingen te scoren tegen Zilina.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: