info@bet-experts.nl

Odd van de dag: Rosenborg in duel met minstens drie goals langs Stromsgodset!

Odd van de dag: Rosenborg in duel met minstens drie goals langs Stromsgodset!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Vanavond om 18.00 kruisen Rosenborg BK en Stromsgodset de degens. Het treffen in het Lerkendal Stadion is er eentje tussen de huidige nummers drie en tien van Noorwegen.

De jaren dat Rosenborg BK aan het begin van het seizoen blind opgeschreven kon worden als landskampioen zijn voorbij. De afgelopen drie seizoenen moest het Bodo/Glimt (2x) en Molde FK voor zich dulden. Een hard gelach voor de recordkampioen uit Trondheim. Deze jaargang strijdt de formatie van coach Kjetil Rekdal met Bodo/Glimt en Lillestrom nog voor plek twee in de eindrangschikking.

KLIK OP DE AFBEELDING OM TE CLAIMEN

Stromsgodset bivakkeert aan de onderkant van de middenmoot en heeft plaats zes ten doel gesteld. Meer zit er vermoedelijk niet in voor de landskampioen van 2013. Het lukt de formatie uit Drammen de laatste jaren maar niet om weg te komen uit de middenmoot. Iets wat als zeer teleurstellend zal worden ervaren.

De laatste vijftien thuiswedstrijden tegen Godset leverden elf overwinningen, vier gelijke spelen en geen enkele nederlaag op voor Rosenborg. In negen van die ontmoetingen konden er minstens drie goals genoteerd worden.

Kijkend naar bovengenoemde statistieken gaat Bet Experts voor de volgende tip:

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: