info@bet-experts.nl

Odd van de dag: Red Bull Salzburg en Dinamo Zagreb maken er allebei minstens eentje!

Odd van de dag: Red Bull Salzburg en Dinamo Zagreb maken er allebei minstens eentje!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Om 18.45 staat in Groep E van de Champions League een interessante ontmoeting op de rol; nummer drie Red Bull Salzburg ontvangt in eigen huis nummer twee Dinamo Zagreb.

Red Bull Salzburg staat in de eigen competitie als vanouds bovenaan de ranglijst. Ook in de Champions League presteren Die Roten Bullen prima. Tegen achtereenvolgens AC Milan en Chelsea speelde het gelijk, waardoor de ploeg van coach Matthias Jaissle nog volop zich heeft op het bereiken van de tweede ronde.

KLIK OP DE AFBEELDING OM TE CLAIMEN!

Ook Dinamo Zagreb staat in eigen land onbedreigd aan kop en heeft het na twee wedstrijden in het miljardenbal nog veel perspectief in deze groep. De eerste wedstrijd werd Chelsea knap aan de kant gezet (1-0) en bij AC Milan ging het onderuit:3-1. Met drie punten moeten de Kroaten alleen Milan in de stand voor zich dulden.

In het verleden speelden beide teams zes keer eerder tegen elkaar. In al die wedstrijden wist zowel RB Salzburg, als Dinamo Zagreb het net te vinden. Bet Experts tipt daarom zonder aarzelen op bts voor dit duel!

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: