info@bet-experts.nl

Odd van de dag: PSG duidelijk te sterk voor Stade de Reims!

Odd van de dag: PSG duidelijk te sterk voor Stade de Reims!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

In de Franse Ligue 1 gaat Paris Saint-Germain vanavond op bezoek bij Stade de Reims; een wedstrijd tussen de nummers zeventien en één in de stand. Het duel in het Stade Auguste Delaune begint om 21.00.

Stade de Reims is het seizoen matig van start gegaan. Les Rouges et Blancs wonnen pas één keer in negen competitieduels en dat zorgt voor een positie in de krochten van de Ligue 1. De manschappen van coach Oscar Garcia hadden voorafgaand aan het seizoen juist de doelstelling om aan te haken bij de subtop.

KLIK OP DE AFBEELDING EN CLAIM

Paris Saint-Germain liet deze competitie slechts twee punten liggen en staat als vanouds bovenaan de ranglijst. Les Parisiens hebben naast de prolongatie van de landstitel een nog groter doel: het winnen van de Champions League. In dat toernooi speelde het sterrenensemble van coach Christophe Galtier midweeks gelijk bij Benfica.

De laatste vijf wedstrijden tegen Stade de Reims wist PSG allemaal in een ruime zege om te zetten. Gezien de recente vorm van beide teams, ligt dit ook vanavond in de lijn der verwachting.

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: