info@bet-experts.nl

ODD VAN DE DAG, overwinning en twee treffers in Noorwegen!

ODD VAN DE DAG, overwinning en twee treffers in Noorwegen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Drie op een rij!

SK Brann – Fredrikstad FK

Om 19:00 wordt er afgetrapt in het Brann Stadion in Bergen, Noorwegen voor een beker duel in de NM Cup tussen SK Brann en Fredrikstad FK.

Ranglijst

De thuisploeg uit Bergen speelt de afgelopen weken werkelijk waar de sterren van de hemel in de Noorweegse competitie, ze wonnen de laatste 10 wedstrijden waarvan ze in 9 wedstrijden voor rust al voor stonden. Frederikstad staat in dezelfde competitie op de 10de plek met 12 punten na 3 winsten, 3 gelijke spelen en 4 verlies partijen.

Brann in eigen huis

Brann speelde dit seizoen 5 thuiswedstrijden waarin zij gemiddeld 2.80 punten haalde per wedstrijd met een doelsaldo van maar liefst 15 voor en slechts 2 tegen scoren zij gemiddeld 3.90 doelpunten in eigen huis per wedstrijd!

Onderlinge ontmoetingen

De twee teams ontmoette elkaar 12 keer eerder, 8 keer won SK Brann, 1 keer werd het gelijk en 3 keer won Frederikstad. De laatste recente keer dat ze tegen elkaar speelde is slechts een maandje geleden, toen won Brann met 3-0 en stonden ze bij het rust signaal met 1-0 voor.

Op bezoek in Bergen

Frederikstad is 6 keer eerder op bezoek geweest in het Brann Stadium, ze wisten één keer met 1-0 te winnen en de andere vijf keer verloren ze met 3-0, 5-1, 2-0, 2-1 en 4-2 wist Brann er in alle vijf ook minimaal twee te maken.

Odd van de dag

SAFE ODD VAN DE DAG
RISKY ODD VAN DE DAG
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: