info@bet-experts.nl

Odd van de dag: Op naar Lissabon voor nummer vijf op een rij!

Odd van de dag: Op naar Lissabon voor nummer vijf op een rij!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

In odd van de dag strijken we vandaag neer in Lissabon. Daar ontvangt Benfica in het eigen Estadio da Luz, Dinamo Kiev. De aftrap vindt plaats om 21.00 Het heenduel in deze laatste voorronde van de Champions League eindigde in een eenvoudig 0-2 zege voor de Portugezen.

Voor Roger Schmidt is het avontuur bij Benfica tot nu toe een groot succes. De eerste tien wedstrijden -inclusief vijf oefenpotjes- werden allen in winst omgezet. De Duitse voormalig PSV-trainer lijkt dus alle schaapjes op het droge te hebben. Plaatsing voor het hoofdtoernooi van de Champions League moet normaal gesproken een formaliteit zijn.

Dinamo Kiev schakelde in de voorrondes achtereenvolgens Fenerbahçe en Sturm Graz uit; een knappe prestatie voor een ploeg die vanwege de oorlog in Oekraïne al sinds december geen officieel duel meer speelde. Normaal gesproken blijft het hierbij en vloeit bilo-syni af naar de Europa League.

Gezien de vorm van Benfica verwachten niets minder dan de overwinning voor de Aguias. Net als vorige week zullen er niet meer dan vier doelpunten vallen. Dat gebeurde namelijk nog nooit in ontmoetingen tussen deze twee teams.

De laatste vier voorspellingen in odd van de dag waren raak. Vandaag gaan we voor nummer vijf!

Tekst: Bas Campbell

Tips: Jasper

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: