info@bet-experts.nl

Odd van de dag: Ook de Keuken Kampioen Divisie trapt weer af!

Odd van de dag: Ook de Keuken Kampioen Divisie trapt weer af!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Na een zomerstop van bijna drie maanden starten we vandaag met een nieuw seizoen Keuken Kampioen Divisie. Eén van de zeven wedstrijden die vanavond om 20.00 uur begint is Willem II- Jong PSV.

Willem II wil na de degradatie van vorig seizoen, zo snel mogelijk terugkeren in de Eredivisie. Makkelijk zal dat niet worden, er liggen immers veel concurrenten op de loer. De formatie van Kevin Hofland is wel één van de favorieten voor directe promotie en zal dat middels een overwinning tegen Jong PSV meteen kracht bij willen zetten.

De selectie van Jong PSV heeft net als ieder seizoen een flinke metamorfose ondergaan. Er zijn een flink aantal spelers doorgestroomd naar het eerste elftal en het team werd vanuit de A-jeugd weer aangevuld. Daarnaast werd Ruud van Nistelrooy (nu hoofdcoach van het eerste elftal) vervangen door Adil Ramzi. Al deze mutaties zorgen ervoor dat het niveau van de ploeg op dit moment moeilijk te peilen is.

Het aanvallende geweld van Willem II gaat vandaag de doorslag geven, verwacht Bet Experts. Wij zetten dan ook in op minimaal twee doelpunten voor de Tricolores!

Tip: Willem II Over 1.5

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: