info@bet-experts.nl

ODD VAN DE DAG, ondanks het karige aanbod wederom een ‘zekerheidje’!

ODD VAN DE DAG, ondanks het karige aanbod wederom een ‘zekerheidje’!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

PEPO Lappeenrante – JäPS

Om 18:00 wordt er afgetrapt in het Kimpisen urheilukeskus in Lappeenrante, Finland voor het Ykkonen duel tussen PEPO en JäPS.

PEPO heeft het de afgelopen erg lastig, ze wonnen slechts 2 van de laatste 9 wedstrijden en verloren maar liefst 5 keer. JäPS presteert een stuk beter, zij wonnen 5 van de laatste 10 wedstrijden en verloren slechts twee keer.

PEPO is ongeslagen in de laatste 5 wedstrijden, in die reeks wonnen zij vier wedstrijden. PEPO speelde dit seizoen slechts twee wedstrijden thuis, ze speelde er één gelijk en verloren er één met een doelsaldo van 1 voor en 4 tegen.

Ik weet niet wat er in de drie uitwedstrijden van JäPS gebeurd is, maar in 3 uitwedstrijden wonnen zij er één, en verloren er twee met een doelsaldo van, komt ie, 2 voor en DERTIEN?! tegen?! JäPS verloor met 10-1 van Gnistan op 8 mei 2022, geen idee wat daar gebeurde.

De twee teams ontmoette elkaar 13 keer eerder, het is erg goed in evenwicht, 4 keer won PEPO, 5 keer werd het gelijk en 4 keer won JäPS. JäPS kwam 5 keer eerder op bezoek in PEPO, 5 keer wisten beide teams te scoren. De afgelopen 5 wedstrijden in PEPO werd het 2-1, 2-2, 4-2, 2-2 en 1-1.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: