info@bet-experts.nl

Odd van de dag: Olympique Lyon gaat voor eerherstel tegen Toulouse!

Odd van de dag: Olympique Lyon gaat voor eerherstel tegen Toulouse!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Vanavond om 21.00 beginnen Olympique Lyon en Toulouse aan hun tiende competitieduel van het seizoen. Het treffen tussen de huidige nummers zeven en twaalf uit de Franse Ligue 1 wordt afgewerkt in het Groupama Stadion.

Olympique Lyon verkeert in zwaar weer. De gevallen topclub verloor -na een goede start met dertien uit vijf- de laatste vier wedstrijden. Hoofdtrainer Peter Bosz ligt dus met zijn hoofd op het hakblok. Een negatief resultaat vanavond, kan wel eens zijn ontslag betekenen.

Toulouse doet het als promovendus zeer behoorlijk. De ploeg met onder andere de Nederlandse spelers Thijs Dallinga, Stijn Spierings en Branco van den Boomen in de gelederen vergaarde al elf punten. Daarmee heeft de Zuid-Franse formatie zich keurig in de middenmoot genesteld.

De laatste zeven keer dat Olympique Lyon Toulouse ontving, lieten ze het net minimaal twee keer bollen. In die wedstrijden scoorden de gasten nooit vaker dan één keer. Alle reden dus om aan te nemen dat Olympique Lyon zich zal herstellen van de mindere fase!

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: