info@bet-experts.nl

Odd van de dag: Napoli andermaal te sterk voor Eintracht Frankfurt!

Odd van de dag: Napoli andermaal te sterk voor Eintracht Frankfurt!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Alleen 24+) (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

In het Stadio Diego Armando Maradona staat op deze woensdagavond de wedstrijd tussen Napoli en Eintracht Frankfurt op het menu. Deze return in de achtste finale van de Champions League begint om 21.00 en staat onder leiding van de Engelse arbiter Anthony Taylor. De Italianen wonnen het heenduel met 0-2.

Vorig weekend leek er met een thuisnederlaag tegen Lazio een kleine kink in de Napolitaanse te zijn komen. Niets bleek echter minder waar. De ploeg van coach Luciano Spalletti rechte de rug, won de kraker tegen Atalanta (2-0) en de achtervolgers lieten allen punten liggen. Daardoor is de enorme voorsprong van achttien(!) punten in de Serie A weer intact.

Klik op de afbeelding om te claimen! (24-? Raadpleeg de livechat!)

Eintracht Frankfurt zit duidelijk in een mindere fase. De laatste drie wedstrijden in de Bundesliga leverden slechts twee punten op, waardoor het seizoen van Die Adler als een nachtkaars lijkt uit te gaan. Zoals gezegd staat het in de Champions League ook op de rand van uitschakeling. In dat geval zou alleen nog de DFB Pokal resteren voor de mannen van coach Oliver Glasner.

Op basis van het geweldige niveau dat Napoli dit seizoen -en ook in de heenwedstrijd tegen Eintracht- op de mat legt, voorspellen wij dat de thuisploeg andermaal te sterk zal zijn voor de Duitsers. Dit voor een odd van 1.50!

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: