info@bet-experts.nl

ODD VAN DE DAG, na een mooie winst gister reizen we wederom af naar Zwitserland!

ODD VAN DE DAG, na een mooie winst gister reizen we wederom af naar Zwitserland!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Young Boys – St. Gallen

Er is één feitje bij deze wedstrijd en die is niet te vermijden; Young Boys scoorde in 16 van de laatste 17 ontmoetingen in het Wankdorf Stadion (thuishaven van YB’s) meer dan 1.5 doelpunten. Daarnaast verloren ze NIET ÉÉN keer in de 22 ontmoetingen die er zijn gespeeld bij Young Boys thuis!!!! Naast dit geweldig indrukwekkende feitje zijn er nog meer factoren die erg veel vertrouwen geven voor de odd van de dag!

Young Boys scoort namelijk gemiddeld 2.13 doelpunten in hun thuiswedstrijden en zijn achter Zurich de meest scorende ploeg in de Super League in Zwitserland. Naast dat Young Boys in eigen huis veel scoort, krijgt St. Gallen ze ook erg makkelijk tegen in hun uitwedstrijden. St. Gallen krijgt gemiddeld 1.81 doelpunten tegen in hun uitwedstrijden.

Daarnaast houden beide teams ook erg van doelpunten, In 75% van de thuiswedstrijden van Young Boys vielen meer dan 2.5 doelpunten. Ook in de uitwedstrijden van St. Gallen valt in 75% meer dan 2.5 doelpunten.

In de laatste 9 wedstrijden van Young Boys in de Super League vielen meer dan 2.5 doelpunten en wisten beide teams te scoren. Dit alles lijkt mij de onderstaande bet een bet die vrijwel niet te verliezen valt!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: