info@bet-experts.nl

Odd van de Dag: Minstens één goal voor Sparta Rotterdam en FC Groningen!

Odd van de Dag: Minstens één goal voor Sparta Rotterdam en FC Groningen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

De eerste wedstrijd op zaterdag in Eredivisie is die tussen Sparta Rotterdam en FC Groningen. Het ‘duel der middenmoters’ begint om 16.30 en wordt gespeeld op Het Kasteel.

Sparta Rotterdam is het seizoen naar behoren begonnen. Het team van Maurice Steijn verloor van Ajax, AZ en Feyenoord, maar hield zeven punten over uit confrontaties met concurrenten SC Heerenveen, Go Ahead Eagles en FC Volendam. In Groningen treffen de Spartanen een ploeg die tot die laatste categorie behoort. Op voorhand liggen er dus kansen voor de Rotterdammers.

FC Groningen is het seizoen gestart, zoals we van ze gewend zijn: matig veldspel, weinig spektakel en wisselende resultaten. Een negende plek is vooralsnog een logisch gevolg hiervan. De Noorderlingen mogen bij winst op Sparta stiekem naar een plekje in subtop kijken. Een positie waar de formatie van coach Frank Wormuth al jaren naar streeft.

De laatste vijf keer dat beide teams elkaar troffen en de afgelopen zeven keer op het Kasteel, wisten zowel Sparta als Groningen, het net te vinden. Een odd van 1.80 op bts vinden wij er dus eentje met enorm veel value!

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: