info@bet-experts.nl

Odd van de dag: Minimaal een punt voor Lazio in Denemarken!

Odd van de dag: Minimaal een punt voor Lazio in Denemarken!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Om 18.45 gaat de tweede speelronde in de Europa League van start. In groep F treffen FC Midtjylland en Lazio Roma elkaar. Ook Feyenoord komt uit in deze poule.

FC Midtjylland ging in hun eerste groepsduel jammerlijk onderuit bij Sturm Graz (1-0) en moet eigenlijk een resultaat halen vandaag. Makkelijk zal dat niet worden. De formatie van coach Bo Henriksen draait ook stroef in de competitie en treft in Lazio een tegenstander die wel in vorm is.

KLIK HIERBOVEN OM TE CLAIMEN!

De Romeinen wonnen vorige week overtuigend van Feyenoord (4-2) en staan er ook in eigen land goed op. De ploeg van Maurizio Sarri verzamelde elf punten uit de eerste zes wedstrijden en staat slechts drie punten achter lijstaanvoerder Napoli.

Deze twee teams speelden nooit eerder tegen elkaar, maar op basis van de resultaten dit seizoen verwachten minimaal een gelijkspel voor Lazio en twee doelpunten in deze wedstrijd. In dertien van veertien duels die de Denen dit jaar afwerkten, vielen namelijk minstens twee treffers. Bij Lazio was dat in zes van de zeven wedstrijden het geval.

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: