info@bet-experts.nl

ODD VAN DE DAG, met vandaag weer twee picks!

ODD VAN DE DAG, met vandaag weer twee picks!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

HJK – FC Haka

Om 17:30 wordt er afgetrapt in het Helsinki Football Stadium in Helsinki Finland tussen HJK en FC Haka. De odd voor thuiswinst vandaag hier is naar mijn mening een zekerheidje!

HJK staat momenteel op de tweede plaats achter KuPS, na 9 wedstrijden hebben ze 7 winsten, 1 gelijkspel en 1 verlies. Haka staat op de 6de plaats met 10 punten na 8 wedstrijden, zij wisten pas 3 keer te winnen in deze 8 wedstrijden.

HJK verloor maar 1 van hun laatste 10 wedstrijden en wonnen er 7. Haka won 4 van de laatste 10 wedstrijden en verloor er 5.

Het meeste interessante feitje vandaag bevind zich in de onderlinge ontmoetingen, de 2 teams ontmoette elkaar 20 keer eerder, HJK wist maar liefst 17 keer te winnen en het werd 3 keer gelijk. In de afgelopen 14 jaar wist Haka nog niet één keer te winnen van de ploeg uit de hoofdstad van Finland.

AZ – Heerenveen

Om 14:30 wordt er afgetrapt in het AFAS Stadion in Alkmaar Nederland onder leiding van Danny Desmond Makkelie tussen AZ en Heerenveen voor een belangrijk duel om Europa League Playoffs.

Deze twee teams zijn gemaakt voor doelpunten, dit blijkt ook uit de voorgaande wedstrijden en onderlinge ontmoetingen.

AZ zag meer dan 2.5 doelpunten in 9 van de laatste 10 wedstrijden. Heerenveen in 7 van de laatste 7 wedstrijden. Ook beide teams scoren valt vaak, AZ zag beide teams scoren in maar liefst 10 van de laatste 10 wedstrijden en Heerenveen in 7 van de laatste 8 wedstrijden.

De teams ontmoette elkaar 20 keer eerder, 12 keer wist AZ te winnen, 1 keer werd het gelijk en 7 keer wist Heerenveen te winnen. Er vielen meer dan 2.5 doelpunten in 7 van de laatste 7 wedstrijden tussen deze twee teams. Beide teams scoren viel in 6 van de laatste 7 wedstrijden. AZ scoorde in de laatste 5 ontmoetingen in eigen huis meer dan 1.5 teamdoelpunten.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: