info@bet-experts.nl

ODD VAN DE DAG, met vandaag een Nations League wedstrijd!

ODD VAN DE DAG, met vandaag een Nations League wedstrijd!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Hongarije – Engeland

Om 18:00 wordt er afgetrapt in h et Puskas Arena in de hoofdstad van Hongarije, Budapest voor de Nations League wedstrijd tussen Hongarije en Engeland in groep A3.

De nummer 40 op de wereldranglijst presteert niet slecht de afgelopen tijd. Ze wonnen 4 van hun laatste 10 wedstrijden, speelde er 2 gelijk en verloren er 4. Engeland speelt goed voetbal laatste tijd, na de teleurstelling in de EK finale tegen Italië die ze na penalties verloren, verloor de ploeg van Gareth Southgate geen één wedstrijd meer. Ze wonnen 7 van de laatste 9 wedstrijden en speelde er 2 gelijk tegen Hongarije en Polen. Ze scoorde in deze 9 wedstrijden maar liefst 35 doelpunten!

Engeland scoort gemiddeld 3.6 doelpunten in hun uitwedstrijden, in 70% van hun uitwedstrijden scoorde ze meer dan 1.5 teamgoals. Hongarije krijgt gemiddeld 1.2 doelpunten tegen in hun thuiswedstrijden.

De teams ontmoette elkaar 3 keer eerder, 2 keer won Engeland en 1 keer werd het gelijk. Vorig jaar kwamen ze elkaar twee keer tegen in Groep I van de WK kwalificaties. Engeland won in Hongarije met 4-0 en speelde 1-1 gelijk, toen waren de Engelse echter al wel geplaatst.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: