info@bet-experts.nl

ODD VAN DE DAG, met vandaag een duel in de Eliteserien!

ODD VAN DE DAG, met vandaag een duel in de Eliteserien!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Helaas gister geen tijd gehad om een artikel te schrijven, maar de ODD VAN DE DAG kwam wederom binnen!

Odds Ballklubb – Molde

Om 18:00 wordt er afgetrapt in het Skagerak Arena in Skien, Noorwegen voor het competitie duel n de Elitserien tussen Odds en Molde.

Odds bevindt zich momenteel op de 9de plaats op de ranglijst, ze hebben het erg lastig de afgelopen weken, waarin ze maar liefst 6 van de laatste 10 wedstrijden verloren. Echter wisten ze 3 van de laatste 4 wedstrijden wel te winnen.

Molde doet het uitstekend dit seizoen en bevindt zich op de tweede plek met 22 punten na 10 wedstrijden, alleen Lillestrom doet het beter. Molde won maar liefst 8 van de laatste 10 wedstrijden en verloor er slechts één. Ze hebben hun laatste 7 wedstrijden allemaal overtuigend gewonnen.

Molde is het team in de competitie die momenteel het beste presteert buitens huis, ze wisten 3 van de 4 uitwedstrijden te winnen met een doelsaldo van 7 voor en 2 tegen.

Odds presteert erg slecht in eigen huis, van de 5 thuiswedstrijden verloren ze er 3 en wonnen er 2.

Als we een kijkje nemen naar de Head-2-Heads dan zien we dat de teams elkaar 20 keer eerder ontmoette, 4 keer won Odds, 5 keer werd het gelijk en 11 keer wist Molde de drie punten mee naar huis te nemen. De laatste 6 ontmoetingen werden allemaal gewonnen door Molde en de laatste 9 ontmoetingen verloor Molde niet.

Molde kwam sinds 2012 al 11 keer eerder op bezoek in het Skagerak Arena in Skien, ze verloren slechts 2 keer. In de laatste 6 ontmoetingen wisten beide teams te scoren en verloor Molde niet.

SAFE ODD VAN DE DAG

RISKY ODD VAN DE DAG
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: