info@bet-experts.nl

ODD VAN DE DAG, met vandaag Duitsland en Portugal!

ODD VAN DE DAG, met vandaag Duitsland en Portugal!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Bayern Munchen II – Wacker Burghausen

Bayern Munchen II scoort gemiddeld 3.22 doelpunten in eigen huis. Ze zijn nog ongeslagen in eigen huis met 14 winsten en 4 gelijkespelen dit seizoen en hebben de drie punten vandaag wederom hard nodig om in de buurt van Bayreuth te blijven. Bayern Munchen II scoorde in 89% van hun thuiswedstrijden voor rust en in 78% in de tweede helft. 9 van de 11 ontmoetingen eindigde in meer dan 2.5 doelpunten en 7 van de 11 in meer dan 3.5 doelpunten.

FC Porto B – Benfica B

Benfica B staat momenteel vijfde op de ranglijst en Porto 10de. De teams ontmoette elkaar 16 keer eerder, in 15 ontmoetingen wist Benfica B minimaal één doelpuntje te scoren. In 16 van de 16 ontmoetingen viel er meer dan 1.5 doelpunten en in 12/16 ontmoetingen vielen er meer dan 2.5 doelpunten. Beide teams scoren viel in 13/16 ontmoetingen.

Benfica B scoort gemiddeld 1.94 doelpunten in uitwedstrijden en scoort in 94% van hun uitwedstrijden dit seizoen minimaal één doelpuntje. Porto B krijgt gemiddeld 1.19 doelpunten tegen in thuiswedstrijden en kreeg dit seizoen in 75% van hun thuiswedstrijden minimaal één treffer tegen.

SAFE OPTIE

RISKY OPTIE

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: