info@bet-experts.nl

ODD VAN DE DAG, met vandaag doelpunten in de eerste helft in Estland!

ODD VAN DE DAG, met vandaag doelpunten in de eerste helft in Estland!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Levadia Tallinn – Pärnu JK Vaprus

Om 18:00 wordt er afgetrapt in het Kadrioru Stadion in Tallinn, Estland voor het Premium Liiga duel tussen nummer 2 Levadia Tallinn en nummer 10 Pärnu.

Het verschil tussen deze twee teams is enorm, dat is ook te zien op de ranglijst. Levadia staat gedeeld eerste met 41 punten, Pärnu staat laatste met slechts 7 punten!

Levadia won 13 van de 16 wedstrijden, speelde er 2 gelijk en verloor er slechts één, met een doelsaldo van 37 voor en 6 tegen doet alleen Flora Tallinn het beter in de competitie.

Pärnu die zich aan de andere kant van de ranglijst bevind met 15 doelpunten voor en maar liefst 40 tegen krijgt de doelpunten als warme broodjes over de toonbank tegen.

Levadia scoorde in hun 8 thuiswedstrijden dit seizoen 21 doelpunten en kregen er slechts drie tegen. Parnu presteert het slechtste van alle teams in de competitie op reis. Ze speelde 7 wedstrijden op reis en verloren deze alle 6 met een doelsaldo van 6 voor en 21 tegen.

Ook de Head-2-Heads zeggen genoeg, de teams kwamen elkaar al 12 keer eerder tegen, 12 keer won Levadia. Vorig seizoen wonnen ze uit met 8-0 en thuis met 5-0. De 8-0 overwinning is slechts 3 maandjes geleden!

Pärnu kwam 6 keer eerder op bezoek in de hoofdstad van Estland, 6 keer verloren ze met een doelsaldo van 31 doelpunten tegen en jawel, één doelpuntje voor!

In alle 6 de ontmoetingen die gespeeld werden in het Kadrioru Stadion in Tallinn vielen er meer dan 1.5 doelpunten in de eerste helft!

Deze bet is gespeeld op Circus.nl. Ik schat deze op 95%
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: