info@bet-experts.nl

ODD VAN DE DAG, met vandaag een wedstrijd in Ierland!

ODD VAN DE DAG, met vandaag een wedstrijd in Ierland!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

DE 11DE WIN OP EEN RIJ!!

Waterford FC – Bray Wanderers

Om 20:45 wordt er afgetrapt in het Waterford Regional Sports Centre in Waterford, Ierland voor het duel tussen Waterford en Bray Wanderers.

De thuisploeg bevindt zich op een derde plaats met 32 punten na 16 wedstrijden en een doelsaldo van 35 voor en 16 tegen. Bray Wanderers staan 7de met 17 punten na 18 wedstrijden en een doelsaldo van 16 voor en 30 tegen.

Waterford speelde dit seizoen 8 thuiswedstrijden, won er 5, speelde er één gelijk en verloor er 2 met een doelsaldo van 14 voor en 7 tegen. Bray Wanderers speelde 9 uitwedstrijden, won er twee, speelde er 5 gelijk en verloor er 2 met een doelsaldo van 8 voor en 9 tegen.

Waterford is de afgelopen weken niet te stoppen, ze wisten de afgelopen 6 wedstrijden allemaal overtuigend te winnen. Bray Wanderers bevindt zich in een mindere vorm, zij wisten slechts 1 van de laatste 10 wedstrijden te winnen.

De teams ontmoette elkaar 10 keer eerder, 7 keer won Waterford, 2 keer werd het gelijk en slechts één keer wist Bray Wanderers te winnen. De afgelopen 5 ontmoetingen won Waterford allemaal en stonden ze ook met rust al voor. Bray Wanderers kwam 4 keer eerder op bezoek bij Waterford, 4 keer won Waterford zonder één tegendoelpunt. Ze wonnen met 1-0, 1-0, 2-0 en 3-0.

ODD VAN DE DAG SAFEST
ODD VAN DE DAG SAFE
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: