info@bet-experts.nl

Odd van de dag: Met een return in de Conference League!

Odd van de dag: Met een return in de Conference League!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Vanavond om 18.00 spelen Vitória SC en Hajduk Split de return in de derde kwalificatieronde van de Conference League. Het eerste duel werd vorige week gewonnen door Hajduk. In de Kroatische havenstad werd het 3-1.

Vitória SC draait al jaren mee in de subtop van Portugal. Logisch gevolg is dat de club uit Guimaraes een redelijk trouwe klant is van de verschillende Europese toernooien. Echt ver hierin kwamen de Vimaranenses echter nog nooit. Voor dit seizoen was het een doelstelling om daar verandering in te brengen. Vitória zal wel uit een ander vaatje moeten tappen dan vorige week. Anders is dit Europese avontuur al voorbij, voordat het goed en wel begonnen is.

Hajduk Split krabbelt na een aantal magere jaren weer langzaam op. Afgelopen seizoen eindigde de club, na lang voor de landstitel meegestreden te hebben, achter Dinamo Zagreb op de tweede plek. De seizoensstart is met twee overwinningen in de competitie en eentje in de Conference League, ook weer zeer hoopvol.

Gezien de huidige vorm van Hajduk Split (de ploeg won al vier wedstrijden op rij in alle competities), achten wij de kans groot dat the Masters from the Sea doorbekeren in dit toernooi. Met meer dan één goal verschil zal Hajduk daarom niet verliezen en een goaltje zullen ze ook zeker maken in Portugal.

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: