info@bet-experts.nl

Odd van de dag: Met een duel uit de Turkse Süper Lig gaan we voor drie op een rij!

Odd van de dag: Met een duel uit de Turkse Süper Lig gaan we voor drie op een rij!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Istanbul Basaksehir-Kasimpasa is een van de meest interessante affiches uit de eerste speelronde in de Turkse Süper Lig. Het duel wordt gespeeld in het Fatih Terim stadion en begint om 18.15.

Istanbul Basaksehir eindigde vorig seizoen op een keurige vierde plek. Bij de landskampioen van 2020 zijn de verwachtingen altijd hooggespannen, maar helemaal reëel is dat niet. De selectie heeft de laatste jaren namelijk behoorlijk aan kwaliteit ingeboet.
Basaksehir is al lekker op elkaar ingespeeld. De formatie van coach Emre Belozoglu speelde al drie Europese wedstrijden en was daarin goed op dreef (twee keer winst,één gelijkspel).

Kasimpasa gaf vorig seizoen een dramatische start, een uitstekend vervolg. De club, net als Basaksehir afkomstig uit Istanbul, klom uiteindelijk op naar een elfde plek. Halverwege het seizoen stonden de apaciler  (de bandieten) nog stijf onderaan.
Dit jaar wil Kasimpasa die opwaartse lijn graag doortrekken. Of dat zal lukken is nu nog moeilijk in te schatten. De blauw-witten hebben namelijk nog geen officiële wedstrijd gespeeld.

De laatste vijf keer dat deze teams elkaar troffen, verloor Basaksehir niet en in zes van de laatste zeven duels vielen er minimaal drie doelpunten. Wij volgen deze statistieken trouw.

Bet Experts gaat in odd van de dag voor drie op een rij!Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: