info@bet-experts.nl

Odd van de dag: Met aandacht voor een duel in de OBOS-ligaen

Odd van de dag: Met aandacht voor een duel in de OBOS-ligaen

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

In de Noorse OBOS-ligaen staat vanavond om 18.00 het duel tussen Skeid Fotball en Ranheim IL op het programma; een treffen tussen de nummer twee en de nummer veertien van de ranglijst.

Skeid Fotball, een club uit de Noorse hoofdstad Oslo, kent een moeizaam seizoen. De ploeg van coach Gard Holme vergaarde pas zeven punten uit zeventien duels. Daarmee is de veilige dertiende plek ver uit zicht. Uit de laatste vijf wedstrijden haalde de formatie slechts één punt. Een opsteker is dus gewenst.

Ranheim draait dit seizoen keurig mee in de top van de ranglijst. Zoals gezegd staat de ploeg uit Trondheim momenteel tweede; op gepaste afstand van koploper Brann Bergen en (elf punten) en met twee punten voorsprong op de nummer drie Sandnes. De laatste drie wedstrijden werden niet verloren.

In zes van de laatste zeven wedstrijden die Skeid speelde, vielen er minimaal drie doelpunten te noteren. Bij Ranheim was dat zelfs in zes van de laatste zes duels het geval. Nemen we al deze feiten mee, komen we tot de volgende tips:

Tip: Ranheim or draw & over 1.5
Tip: Over 2.5

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: