info@bet-experts.nl

ODD VAN DE DAG, meer doelpunten in Marseille verwacht!

ODD VAN DE DAG, meer doelpunten in Marseille verwacht!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Marseille vs Feyenoord
Conferentie League
⏰ Donderdag 5 mei 20:00

Feyenoord en Marseille strijden opnieuw om een ​​plaats in de La Liga-finale, na de vijf-goal thriller van vorige week in Rotterdam.

Na hun nederlaag in de eerste ronde in Rotterdam verloor Marseille met 3-0 van Lyon, slechts drie punten voorsprong op derde geplaatste Rennes en vierde geplaatste Monaco. Jorge Sampaoli’s ploeg heeft in hun laatste 10 Ligue 1-wedstrijden slechts één gelijkspel gelijkgespeeld in het Vélodrome en in de laatste 3 Europese thuiswedstrijden tegen gekregen. Marseille vond dit seizoen 56 keer het net in 28/35 Ligue 1-wedstrijden. Les Olympiens scoorde ook in alle zeven competitiewedstrijden, met meerdere doelpunten in zes ervan.

Na Lyon in de heenwedstrijd te hebben verslagen, versloeg Feyenoord Fortuna Sittard thuis met 1-3 en staat daarmee feitelijk op de derde plaats in de Eredivisie. Op drie na scoorden ze dit seizoen in alle 31 competitiewedstrijden, 72 goals. De Stadionclub wist ook te scoren in de laatste tien competitiewedstrijden en scoorde meerdere keren in alle competities. Feyenoord kreeg ook een doelpunt tegen in hun laatste 10 competitieduels. Scoorde meer dan één doelpunt in drie van de vijf knock-outwedstrijden.

Odd van de dag

In de vorige ontmoeting viel de odd van de dag ook in Rotterdam, toen binnen 30 minuten. Ik kijk uit naar meer goals in het Vélodrome vanavond. Beide teams hebben dit seizoen veel bereikt in de competitie. Marseille scoorde 2 of meer doelpunten in 6/7 wedstrijden, terwijl Feyenoord in elk van hun laatste 10 wedstrijden minimaal één doelpunt maakte. Met het thuisteam dat 13 van hun laatste 14 wedstrijden in alle competities in het Vélodrome toegeeft en het uitteam elk van hun laatste 10 in Europa toegeeft, wed ik graag op drie of meer doelpunten, met beide teams op het scorebord.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: