info@bet-experts.nl

Odd van de dag: Knallen in Keulen!

Odd van de dag: Knallen in Keulen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Na jaren afwezigheid is 1.FC Köln weer terug in Europa. De Duitsers nemen het in de laatste kwalificatieronde van de Conference League op tegen MOL Fehérvár FC uit Hongarije. Het duel in het RheinEnergieStadion begint vanavond om 20.30.

1.FC Köln trekt de goede lijn van vorig seizoen, vrolijk door. De competitiestart met vier punten uit twee duels is meer dan prima te noemen. Die Geißböcke gaan voor een herhaling van het vorige seizoen. Tegen alle verwachtingen in eindigde de ploeg van coach Steffen Baumgart op een zevende plaats. Een Europees ticket was een gepaste beloning.

MOL Fehérvár FC speelde, in tegenstelling tot 1.FC Köln, al een paar rondjes in de voorronde. Zowel Gabala, als Petrocub werden probleemloos aan de kant geschoven. De tegenstander van vandaag is naar verwachting een stuk zwaardere kluif. De formatie van coach Gabor Marton is duidelijk de underdog in deze tweeluik.

Gezien de aanvallende kracht van 1.FC Köln- de ploeg scoorde de laatste vijf wedstrijden minimaal twee keer- tipt Bet Experts meer dan 1.5 goal en minimaal een gelijkspel voor de thuisploeg!

Tip: Koln to win & Koln Over 1.5

Tekst: Bas Campbell

Tip: Jasper

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: