info@bet-experts.nl

Odd van de dag: Italië op zoek naar eerherstel!

Odd van de dag: Italië op zoek naar eerherstel!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Vanavond om 20.45 beginnen Italië en Engeland aan hun vijfde wedstrijd in groep 3 van de A-poule in de Conference League; een herhaling van de EK-finale van ruim een jaar geleden.

Italië heeft de uitschakeling voor de WK-eindronde nog altijd niet verwerkt. Dat lukt ongetwijfeld pas als de finale in Qatar gespeeld is. De Europees kampioen speelde in juni vier wedstrijden in de Conference League en verzamelde daarin vijf punten. Daarmee doet het nog volop mee voor plek één in deze groep.

KLIK OP DE AFBEELDING OM TE CLAIMEN!

Engeland is er wel bij in Qatar. De ploeg van bondscoach Gareth Southgate presteert tot nu toe echter ondermaats in dit toernooi. The Three Lions speelden gelijk tegen Duitsland en Italië en verloren tweemaal van Hongarije. In eigen huis verloor het maar liefst 0-4 van de verrassende koploper in deze poule.

De laatste negen wedstrijden die deze twee toplanden tegen elkaar speelden, verloor Italië nooit met meer dan één doelpunt verschil. In zeven van deze duels wist La Squadra Azzurra minimaal één goal te produceren.

Gezien de bovenstaande feiten gaat Bet Experts voor de onderstaande tip. Dit voor 1.5 keer je inzet!

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: