info@bet-experts.nl

Odd van de dag: Hull City moet voor nummertje vijf zorgen!

Odd van de dag: Hull City moet voor nummertje vijf zorgen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

In de Engelse Championship beginnen Queens Park Rangers en Hull City vanavond aan hun zevende duel van het seizoen. De wedstrijd op Loftus Road gaat van start om 20.45.

Queens Park Rangers is het seizoen begonnen met twee overwinningen, twee gelijke spelen en twee nederlagen. Een plek in de brede middenmoot is daarvan een logisch gevolg. The Super Hoops bivakkeerden daar de afgelopen twee seizoenen ook en willen dit jaar de sprong naar subtop graag maken.

Hull City staat met elf punten uit zes wedstrijden op een uitstekende derde plek. De ambitieuze club van manager Shota Arveladze promoveerde het afgelopen seizoen vanuit the League One en wil het liefst zo snel mogelijk doorstoten naar de Premier League. Het begin is in ieder geval veelbelovend voor The Tigers.

De laatste tien wedstrijden die Queens Park Rangers speelde, kreeg het altijd minimaal één goal om de oren. Datzelfde lukte Hull City in twaalf van de dertien meest recente onderlinge duels met QPR. Alle reden om te tippen op een goaltje van Hull City dus!

Tekst: Bas Campbell

Tip: Jasper

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: