info@bet-experts.nl

ODD VAN DE DAG, high stake betting tip op de Champions League!

ODD VAN DE DAG, high stake betting tip op de Champions League!

Nog geen account bij Circus? Maak dan hier je account aan en claim €250 aan FREE BETS!

Vanavond zijn tweevoudig kampioen Benfica de vlaggendragers voor Portugal. Ze zijn al negen keer halve finalist geweest van de Europa Cup, maar nog niet onder de huidige naam van het toernooi, de Champions League.

Béla Guttmann

De Eagles hebben nog een lange weg te gaan naar voor de cup met de grote oren, en als het al niet moeilijk genoeg was om de crème de la crème van Europa te verslaan op het veld, moeten ze een einde maken aan de vloek van Béla Guttmann, die in 1963 de beruchte uitspraak deed: “Over honderd jaar zal Benfica nooit meer Europees kampioen worden”, slechts een jaar nadat ze voor het laatst de trofee hadden opgehaald. Sindsdien zijn er vijf finales zonder succes gespeeld, plus nog eens drie verloren UEFA Cup / Europa League finales.

Of je nu in vervloekingen gelooft of niet, de kans dat Benfica voorbij Liverpool komt lijkt klein. Je krjigt er namelijk 9 keer je inzet voor bij BetCity.nl.

Champions League avontuur

Inter Milan liet de Reds schrikken in de vorige ronde, maar het harde werk was al gedaan voordat de Italianen een 1-0 overwinning pakten op Anfield. Een betere barometer voor vanavond zou Liverpool’s 5-1 en 2-0 overwinning op Benfica’s Primiera Liga rivalen Porto in de groepsfase kunnen zijn.

De ploeg van Jurgen Klopp heeft de Portugese koploper, die Benfica met 15 punten achter zich heeft, opzij geschoven en het zou vanavond een vergelijkbaar verhaal kunnen worden. Hoewel je de geweldige overwinning van Benfica op Ajax in de vorige ronde niet mag afschrijven, biedt Klopp vanavond de kans om de klus te klaren, zodat hij het in de tweede ronde rustiger aan kan doen. Met een aantal cruciale wedstrijden in het verschiet, niemand minder dan de clash met Manchester City op zondag, zouden de Reds hier wel eens voor de hals kunnen gaan.

Voorspelling

Benfica kreeg eerder in de competitie negen tegendoelpunten te verwerken in twee wedstrijden tegen Bayern, dus ondanks dat je maar 1.41 keer je inzet krijgt voor een overwinning van de reds, zijn drie doelpunten voor 2.48 keer je inzet zeker wel de moeite waard!

Odd van de dag van de experts

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: