info@bet-experts.nl

Odd van de dag: Heracles Almelo geeft ook TOP Oss het nakijken!

Odd van de dag: Heracles Almelo geeft ook TOP Oss het nakijken!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Alleen 24+) (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

De nummer zeventien van de Keuken Kampioen Divisie TOP Oss, ontvangt deze avond in het eigen Frans Heesen Stadion de runner-up Heracles Almelo. De bal gaat om 20.00 rollen.

Vorige week zag TOP Oss een reeks van drie overwinningen op rij afgebroken worden door ADO Den Haag. Na zeges op FC Eindhoven, VVV-Venlo en Jong Ajax waren de Hofstedelingen met 2-3 te sterk. Desondanks zijn de Brabanders na de aanstelling van Klaas Wels bezig aan een prima periode.

Heracles Almelo stevent af op een snelle terugkeer naar de Eredivisie. De manschappen van coach John Lammers pakten dertien punten uit de laatste vijf duels en lijken niet meer achterom hoeven te kijken. De Overijsselse formatie kan dan ook volop de strijd met PEC Zwolle aangaan voor de titel.

Op basis op het enorme verschil op de ranglijst (en dus ook in kwaliteit) verwacht Bet Experts niks minder dan de zege voor de Almeloërs. Dit voor een zeer interessante quotering van 1.55!

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: