info@bet-experts.nl

Odd van de dag: Grimsby Town niet langs Mansfield Town!

Odd van de dag: Grimsby Town niet langs Mansfield Town!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Alleen 24+) (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

In de Engelse League Two spelen de huidige nummers acht en vijftien van de ranglijst vanavond tegen elkaar: Mansfield Town vs. Grimsby Town. Het duel in het One Call Stadium begint om 20.45.

Mansfield Town presteert de laatste weken behoorlijk wisselvallig. The Stags pakten vier punten uit de vier meest recente competitieduels en verloren de aansluiten met de subtop een beetje. Desondanks is plek zeven, die aan het eind van het seizoen recht geeft op deelname aan de play-offs, nog volop in beeld.

Klik op de afbeelding om te claimen! (Voor ALLE leeftijden boven de 18!)

Grimsby Town staat beduidend lager op de ranglijst, maar is beter in vorm. The Mariners wonnen hun laatste twee wedstrijden van Rochdale en Sutton United. Daardoor heeft het de degradatiezone definitief achter zich gelaten en mag het voorzichtig naar boven kijken.

Zeven van de laatste acht onderlinge ontmoetingen won Grimsby Town niet van Mansfield Town. Daarnaast vielen er in dertien van de veertien laatst gespeelde wedstrijden van Mansfield Town minimaal twee treffers te noteren. Op die redenen gaan we vandaag voor de onderstaande gecombineerde Odd van de dag:

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: