info@bet-experts.nl

Odd van de dag: Een zege voor Real in het eigen Bernabeu!

Odd van de dag: Een zege voor Real in het eigen Bernabeu!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Vanavond nemen Real Madrid en RB Leipzig het tegen elkaar in de tweede groepswedstrijd van de Champions League. Het treffen in Santiago Bernabeu begint om 21.00.

Real Madrid is het seizoen meer dan uitstekend begonnen. De Koninklijke won de Europese Supercup, de eerste vijf competitieduels én hun eerste CL-wedstrijd tegen Celtic. Daardoor hebben de manschappen van coach Carlo Ancelotti nu al een prima uitgangspositie voor het behalen van de volgende ronde.

KLIK HIERBOVEN OM TE CLAIMEN

RB Leipzig begon het seizoen niet geweldig. Die Roten Bullen verloren de strijd om de Duitse Supercup en hun eerste CL-duel (1-4 van Shakhtar Donetsk). Daarnaast verzamelde het slechts acht punten in de eerste zes competitiewedstrijden. Opsteker voor de formatie van coach Marco Rose -die Domenico Tedesco op de bank verving na de blamage tegen Shakhtar- was de 3-0 zege van afgelopen zaterdag op Borussia Dortmund.

Deze twee ploegen speelden nooit eerder tegen elkaar, dus op statistieken op het verleden kunnen we niet af gaan. Met een odd van maar liefst 1.55 op een overwinning van Real Madrid, kunnen wij desondanks niet anders dan tippen op drie punten voor de titelhouder!

Odd boost BetCity

Alle nieuwe spelers die nog geen account hebben bij BetCity kunnen vandaag gebruik maken van de odd boost die BetCity geeft voor Real Madrid. Je krijgt vandaag maar liefst VIJFTIG (50) keer je inzet voor winst van de Koninklijke op Leipzig. Claim de promotie door hier te drukken!

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: