info@bet-experts.nl

Odd van de dag: Een topper in de Grolsch Veste!

Odd van de dag: Een topper in de Grolsch Veste!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Vanavond om 18.45 klinkt het eerste fluitsignaal voor een heuse topper in de Eredivisie: FC Twente-PSV. Het treffen in de Grolsch Veste staat onder leiding van Danny Makkelie.

FC Twente begon het seizoen prima met negen punten uit vier wedstrijden. De kater van nederlaag bij Volendam, werd afgelopen woensdag weggespeeld met een eclatante 4-0 overwinning op Excelsior. Nu rijst de vraag of de ploeg van Ron Jans zich ook kan meten met een topploeg als PSV.

Met zeer ruime overwinningen op Excelsior en Volendam (6-1 en 7-1), heeft PSV de uitschakeling in de Champions League goed verwerkt. De Brabanders staan op doelsaldo bovenaan en willen daar vanzelfsprekend aan het einde van het seizoen ook nog staan. Het duel met FC Twente vormt de eerst serieuze test in de competitie voor de ploeg van Ruud van Nistelrooy.

In mei  2013 verloor PSV voor het laatst van FC Twente. In de daaropvolgende zestien(!) wedstrijden wonnen de Eindhovenaren er negen en eindigde het zeven keer gelijk. In de laatste 23 wedstrijden, werd er minimaal twee keer gescoord.

Voordehand liggender kan een tip niet zijn: PSV stapt met minimaal een gelijkspel van het veld en we kunnen ten minste twee treffers noteren!

Tekst: Bas Campbell

Tips: Jasper

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: