info@bet-experts.nl

ODD VAN DE DAG, een must win wedstrijd voor de thuisploeg!

ODD VAN DE DAG, een must win wedstrijd voor de thuisploeg!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Al-Hilal Saudi – Al-Faisaly

Om 20:00 wordt er afgetrapt in het King Fahd Stadium in Riyadh, Saudi Arabië voor het duel tussen Al-Hilal en Al-Faisaly.

Ranglijst

De competitie loopt bijna op z’n eind in Saudi Arabië en het is nog lang niet gespeeld. De nummer 1 Al-Hilal staat momenteel op doelsaldo eerste boven Al-Ittihad die evenveel punten hebben maar slechts één doelpuntje minder hebben dan Al-Hilal.

Ook onderin is het enorm spannend, al-Faisaly staat dan wel 3 plaatsen boven de gevaren zone, maar tussen de nummer 15 en nummer 6 van de competitie zitten slechts 4 punten!! Faisaly staat slechts twee puntjes boven de gevarenzone.

Concurrentie

Naar verwachting zal nummer 2 Al-Ittihad hun wedstrijd vandaag ook winnen, wat betekend dat Al-Hilal vandaag MOET winnen om eerste te blijven staan.

Al Hilal speelde dit seizoen 14 thuiswedstrijden, won er 10, speelde er 2 gelijk en verloor er 2. Ze hebben in eigen huis een doelsaldo van 29 voor en 14 tegen, gemiddeld scoren ze dus iets meer dan 2 doelpunten per wedstrijd.

Head-2-Head

Al-Faisaly heeft het op twee na slechtste uit record en wisten na 14 uit duels nog niet ÉÉN keer te winnen! Ze speelde 6 keer gelijk en verloren er 8 met een doelsaldo van 6 voor en 21 tegen.

De twee teams ontmoette elkaar 20 keer eerder, 14 keer won Al-Hilal en 6 keer werd het gelijk, Al-Faisaly won nog niet één keer.

Odd van de dag

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: