info@bet-experts.nl

ODD VAN DE DAG, duel in de Serie A!

ODD VAN DE DAG, duel in de Serie A!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Fiorentina vs Udinese
Serie A
Woensdag 27 april 18:00

Fiorentina is van plan om Roma en Lazio in te halen in Artemio Franchi om op te klimmen naar de vijfde plaats in de Serie A, met Udinese in het midden van het peloton. De gastheren staan ​​momenteel zevende, twee punten achter Roma op de vijfde plaats, terwijl de bezoekers twaalfde staan, 15 punten verwijderd van de degradatiezone.

Fiorentina maakte de laatste keer een einde aan een drie-game winning streak met een 2-1 nederlaag tegen Salernitana. Vincenzo Italiano’s ploeg heeft 10 van hun laatste 13 thuisoverwinningen in de Serie A (W10-D2-L1) gewonnen, inclusief elk van hun laatste drie wedstrijden. In de Italiaanse topvlucht dit seizoen heeft alleen titelverdediger Inter (39) thuis meer punten dan de 35 van Fiorentina.

Udinese slaagde er niet in om opnieuw te winnen nadat ze Salernitana thuis met 0-1 had verslagen, en ondanks hun 1-2-voorsprong konden ze met Bologna slechts met 2-2 gelijkspelen. De uitploeg van Gabriel Joffe won dit seizoen slechts drie uitwedstrijden, overwinningen tegen Venetië (20e), Cagliari (17e) en Spezia (15e). Udinese heeft de laatste tijd een slechte reputatie bij Frankie. Ze verloren hun laatste 13 Serie A-wedstrijden tegen Fiorentina, voor het laatst in 2007.

ODD VAN DE DAG

Fiorentina’s winning streak van drie wedstrijden eindigde in Salernitana, maar als ze thuis drie punten scoren tegen Udinese, klimmen ze naar de vijfde plaats boven de twee hoofdstadclubs. Het elftal van Vincenzo Italiano heeft het op één na beste thuisrecord in de Italiaanse topvlucht, ze hebben W10-D2-L1 gewonnen in hun laatste 13 wedstrijden in Franchi en ik verwacht dat ze er drie zullen hebben tegen Udinese. Het team heeft 15e of lager gewonnen in de ranglijst tegen teams dit seizoen. Bovendien heeft de Viola een opmerkelijk intern record tegen Udinese, door hun laatste 13 Serie A-wedstrijden te winnen.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: