info@bet-experts.nl

Odd van de dag: Door naar nummertje acht!

Odd van de dag: Door naar nummertje acht!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Om 17.30 beginnen Raków Częstochowa en Legia Warschau aan hun negende competitiewedstrijd van het seizoen. Dit treffen tussen de nummers zes en twee uit de Poolse Ekstraklasa wordt afgewerkt in het Miejski Stadion Pilkarski.

Raków Częstochowa verloor vorige week afgetekend bij Cracovia (3-0) en moest daardoor een kleine pas op de plaats maken op de ranglijst. Er is echter nog geen reden voor paniek. Met vier punten achterstand en twee wedstrijden minder gespeeld is koploper Wisla Plock nog volop in beeld.

Legia Warschau won zijn laatste twee competitieduels en is daardoor opgeklommen naar plek twee, met evenveel punten als de nummer één. Wojskowi, zoals de club in de volksmond genoemd wordt, wil de landstitel graag herveroveren. Afgelopen seizoen verloor het die aan Lech Poznan.

Op basis van de statistieken uit het verleden, tipt Bet Experts (in het slechtste geval) een kleine nederlaag voor Legia en minstens één goaltje voor Raków. In de laatste negen wedstrijden verloor Legia Warschau namelijk nooit met meer dan één doelpunt verschil en de gastheren scoorden in eigen huis altijd.

Ook gisteren hadden we het in odd van de dag bij het juiste eind. Club Brugge won met 0-2 bij Seraing United, waardoor we onze streak mogen vervolgen. Deze Poolse kraker moet voor nummertje acht op een rij zorgen!

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: