info@bet-experts.nl

ovdd
ovdd

ODD VAN DE DAG, doelpunten in Zwitserland!

ODD VAN DE DAG, doelpunten in Zwitserland!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Luzern – Young Boys

Vanavond om 20:30 wordt er afgetrapt in het Swissporarena in Luzern in Zwitserland. Deze twee teams zijn de doelpuntenmachine’s uit Zwitserland. Luzern zag meer dan 2.5 doelpunten in 9 van de laatste 10 wedstrijden. Maar dat is nog niks vergeleken met de statistieken van de Young Boys, Young Boys zag in 10 van de 10 wedstrijden meer dan 2.5 doelpunten en ook nog eens beide teams scoren!!

Ook de onderlinge duels zien vaak veel doelpunten tussen deze twee teams, er vielen meer dan 2.5 doelpunten in 6 van de laatste 7 wedstrijden en beide teams scoren in 8 van de laatste 8 wedstrijden.

De teams ontmoette elkaar 40 keer eerder, 7 keer wist Luzern te winnen, 8 keer werd het gelijk en maar liefst 25 keer wist Young Boys te winnen. Er vielen meer dan 1.5 doelpunten in 35 van de 40 wedstrijden. Beide teams scoren viel in 33 van de 40 wedstrijden en meer dan 2.5 doelpunten vielen in 30 van de 40 wedstrijden. Young Boys verloor de laatste 9 ontmoetingen niet.

Young Boys kan bij winst nog steeds op de tweede plek in de Super League eindigen boven Basel, Luzern heeft ook een overwinning nodig om de degradatie play offs te vermijden.

Het is dus een wedstrijd waar beide teams volle bak moeten, ik verwacht wederom veel doelpunten door de vele ruimtes die er zullen vallen door het aanvallende spel van beide teams.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: