info@bet-experts.nl

ODD VAN DE DAG, doelpunten in tweede divisie in Zweden!

ODD VAN DE DAG, doelpunten in tweede divisie in Zweden!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

BK Forward – Pitea IF

Om 13:00 wordt er afgetrapt in Zweden tussen BK Forward en Pitea de nummer 14 en 15 van de Ettan, Norra.

BK Forward zit in een lastige periode en won maar 3 van hun laatste 10 wedstrijden, ze verloren er maar liefst 6 en speelde er één gelijk. Pitea doet het iets beter en verloor 5 van de laatste 10 wedstrijden, won er 2 en speelde er 3 gelijk.

Een ding is zeker bij beide teams, en dat is dat ze niet vies zijn van wat doelpunten. BK Forward zag meer dan 2.5 doelpunten in 5 van de laatste 7 wedstrijden, Pitea in 6 van de laatste 8 wedstrijden. Beide teams scoren viel in 7 van de laatste 9 wedstrijden van BK Forward en in 6 van de laatste 8 wedstrijden van Pitea.

De teams ontmoette elkaar 4 keer eerder, 2 keer wist BK Forward te winnen, één keer werd het gelijk en één keer won Pitea het duel. De laatste ontmoeting op 4 september 2016 won Pitea met maar liefst 5-0 in eigen huis.

Pitea kwam twee keer eerder op bezoek bij BK Forward, twee keer vielen er meer dan 2.5 doelpunten en wisten beide teams te scoren. De ontmoetingen eindigde in 3-1 en 2-1. Ik verwacht ook vandaag weer een spannend duel met doelpunten aan beide kanten.

ODD VAN DE DAG

SAFE ODD VAN DE DAG

RISKY ODD VAN DE DAG
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: